Theory of Change in je programma '22-'26? Schrijf je in voor het ondersteuningstraject - ngo-federatie

Profile picture for user paola.vallejopatino@ngo-federatie.be
ContactpersoonVallejo Patiño Paola
08 Oct 2020

Uiterlijk op 1 augustus 2021 moeten de actoren van de niet-gouvernementele samenwerking (ANGS) hun nieuwe programma's voor de periode 2022-2026 indienen. Een cruciaal element bij de indiening is de Theory of Change. De federaties voorzien in een traject om organisaties in dit proces te ondersteunen.

Ondersteuningstraject ToC 2020_gedetailleerd programma
Planning, Monitoring & Evaluatie
22 Oct 2020 nl TAGS: Theory of change

Schrijf je in voor de Nederlandstalige sessies

Voor welke organisatie werk je?
Gender
Kies je voor de voormiddag- of namiddagsessies?

Statusbericht

Bij ngo-federatie worden jouw persoonlijke gegevens op een correcte en eerlijke manier behandeld. Net zoals we zelf willen dat onze gegevens behandeld worden.
Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.ngo-federatie.be/privacy. Daar staan o.a. jouw rechten opgesomd.
Heb je vragen of klachten hierover: webmaster@ngo-federatie.be | 02/536.19.31 | Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel