Terugblik op het GSK-seminarie - ngo-federatie

Terugblik op het GSK-seminarie

Profile picture for user lenni.mertens@ngo-federatie.be
ContactpersoonMertens Lenni
25 Jun 2020

Het GSK-seminarie van 18 juni was met meer dan 50 deelnemers een succes! Ngo-federatie, ACODEV en Fiabel hebben er samen de managementrespons op de GSK-evaluatie en het vademecum voor de redactie van de GSK’s '22-'26 gepresenteerd.

Als je het seminarie gemist hebt, kan je altijd de presentatie raadplegen. De volledige documenten blijven echter de referentie, met alle noodzakelijke details:

• GSK-evaluatie (finaal rapport en management respons van de federaties)
  • Vademecum (binnenkort ook beschikbaar in het Engels en in het Spaans)

Het vademecum is daarbij niet enkel een handleiding voor de hoofdredacteur, maar is voor alle deelnemers van belang om het proces vlot en efficiënt te laten verlopen.

Op basis van de discussiepunten van het seminarie, zullen we nog een FAQ opstellen die in de loop van het redactieproces verder aangevuld kan worden.

De volgende stap in de voorbereiding van de nieuwe GSK’s, is het bepalen van de GSK-lijst zelf. Daarvoor wachten we momenteel nog op de beslissing van de minister over de voorstellen voor thematische GSK’s.

GSK