Programma 2022-2026: nieuw voorstellingsschema is beschikbaar - ngo-federatie

Programma 2022-2026: nieuw voorstellingsschema is beschikbaar

Profile picture for user paola.vallejopatino@ngo-federatie.be
ContactpersoonVallejo Patiño Paola
16 Nov 2020

DGD werkte de afgelopen maanden in overleg met de federaties aan het voorstellingsschema van de volgende programma's 2022-2026. Het schema is nu beschikbaar in het Nederlands en het Frans. Aan de Spaanse en Engelse vertaling wordt nog gewerkt.

Belangrijk om weten is het feit dat de budgettabellen nog niet gevalideerd zijn: DGD wacht nog steeds op het definitieve advies van de Inspecteur van Financiën, dus de kans (of het risico) bestaat dat er aanvullende budgetinformatie gevraagd zal worden in de vorm van bijlagen.

DGD onderzoekt momenteel de ontwikkeling van een Portal - een digitale omgeving voor indiening, opvolging, verantwoording, enz. De narratieve elementen zullen overeenkomen met de gevraagde informatie uit het schema en voor de budgettabellen wordt de import via (aangepaste) excel-bestanden onderzocht.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte over evoluties in verband met de budgettabellen en de portal.

Wat zijn jullie vragen?

Ter herinnering: om jullie te helpen het schema te lezen en te begrijpen, organiseren de federaties verschillende informatie- en vraag- en antwoordsessies. Opdat wij de sessies beter zouden kunnen voorbereiden, gelieve alvast jullie vragen te delen

Infosessies

Infosessies in NL:

•    vrijdag 27 november van 10.00 tot 12.00u. >> Schrijf je in.

•    dinsdag 8 december van 14u30 tot 16u30. >> Schrijf je in.

Indien je vragen hebt, kan je contact opnemen met Paola (leden ngo-federatie) of Hélène (leden Fiabel).

Infosessies in FR:

•    donderdag 26 november van 14 tot 16u

•    donderdag 3 december van 14u tot 16u

Inschrijving via mon.acodev.be of door contact op te nemen met Caroline of Hélène.