Performantiescores en geleerde lessen: we helpen je op weg - ngo-federatie

Menu

Performantiescores en geleerde lessen: we helpen je op weg

Profile picture for user Femmy.thewissen@ngo-federatie.be
ContactpersoonThewissen Femmy
21 Nov 2019
News

Een aantal ngo's zijn al bezig met de voorbereidingen op de jaarlijkse morele verantwoording. De deadline hiervoor is 30 april 2020. We presenteren hier de vertaling (SP, ENG) van de geactualiseerde handleiding en inspiratiemateriaal. Heb je interesse in een uitwisselingssessie, laat het ons weten.

Vertaling geactualiseerde handleiding performantiescores en geleerde lessen (SP, EN)

De handleiding werd aan het begin van de programmaperiode opgesteld. In 2019 actualiseerden we de handleiding met suggesties over het opstellen van geleerde lessen en met de richtlijnen voor het morele eindrapport (30 april 2022). Die geactualiseerde versie bestaat nu ook in het Spaans en het Engels. Dit kan nuttig zijn in de communicatie naar je partnerorganisaties.

Raadpleeg hier de 'handleiding performatiescores en geleerde lessen' in de verschillende talen.

Voorbeelden aanpak performantiescores

Wil je je intern proces om te komen tot de performantiescores verder op punt stellen? Hier vind je alvast inspiratiemateriaal dat aan bod kwam op het platform M&E. Heb je zelf een interessant voorbeeld dat je wil delen met de sector, laat het weten aan Femmy.

Zin in een uitwisselingssessie? Laat het ons weten!

Er verandert niets aan de wijze waarop je de performantiescores en geleerde lessen moet indienen. Ben je nieuw in de sector en wil je graag een uitwisselingsessie over performantiescores en geleerde lessen bijwonen? Of wil je gewoon graag een opfrissing en ervaringen delen met je collega’s? Laat het even weten aan Femmy. Bij voldoende interesse organiseren we een halve dag info en uitwisselingsessie over de performantiescores en geleerde lessen.

Website by MINSKY