Op zoek naar financiële ondersteuning voor kwaliteitsverbetering? - ngo-federatie

Op zoek naar financiële ondersteuning voor kwaliteitsverbetering?

Profile picture for user lenni.mertens@ngo-federatie.be
ContactpersoonMertens Lenni
02 Sep 2020

De federaties lanceren een nieuwe oproep voor het Kwaliteitsfonds, dat financiële ondersteuning biedt aan organisaties die zich engageren in een traject voor kwaliteitsverbetering. De beschikbare enveloppe voor de tweede projectoproep in 2020 bedraagt € 26.419. Individuele projecten worden medegefinancierd voor een maximumbedrag van € 4000; collectieve projecten voor een bedrag tot € 6000.

Omdat de voorbereiding van de nieuwe programma's voor 2022-2026 nu opgestart wordt, herinneren wij u eraan dat het Kwaliteitsfonds projecten kan ondersteunen die gericht zijn op het verbeteren van interventies (ToC; planning, enz.). Opgelet, het kwaliteitsfonds dient echter niét om de reguliere werking van de organisatie te financieren (dus niet voor de aankoop van een nieuw boekhoudprogramma, niet voor de uitbesteding voor het schrijven van een nieuw subsidiedossier,…).

De deadline voor nieuwe aanvragen is 2 oktober 2020.

> Meer info over het kwaliteitsfonds