Lessen trekken uit de Institutionele Dialoog: graag jouw input - ngo-federatie

Lessen trekken uit de Institutionele Dialoog: graag jouw input

Profile picture for user lenni.mertens@ngo-federatie.be
ContactpersoonMertens Lenni
12 Mar 2020

Uit de Institutionele Dialogen van 2019 en eerdere jaren vallen lessen te trekken. Hoe bereiden de federaties zich voor op de volgende Institutionele Dialoog?

Als federaties willen we een goede kwaliteit van de institutionele dialogen garanderen. We evalueren daarom de institutionele dialogen van 2019 en doen aanbevelingen voor die van 2020. Je kunt de draft van deze evaluatie vinden op onze pagina Institutionele Dialoog. We formuleren daarin een aantal voorstellen op basis van de dialogen uit 2019 en de ervaringen van voorgaande jaren.

Wij hopen dat het einddocument zo dicht mogelijk bij de collectieve realiteit van de sector  aansluit. Wij vragen je om uiterlijk op woensdag 18 maart eventuele opmerkingen te sturen naar Lenni (zie Contactpersoon bovenaan). De federaties zullen het aangevulde document vervolgens delen met het subcomité Institutionele Dialoog (één van de subcomités die door het NGSOC - overlegcomité van DGD en de federaties - zijn opgericht). Dank alvast voor je input!

> Lees de draft op onze pagina over Institutionele Dialogen