Leertraject Theory of Change najaar 2019 - ngo-federatie

Leertraject Theory of Change najaar 2019

Contactpersoonjonas.raeymaek…
21 Jun 2019

Theory of Change is een nuttige tool om strategisch aan de slag te gaan bij het formuleren, monitoren en evalueren van je programma’s en projecten. Bovendien is de Theory of Change een verplicht onderdeel in de huidige DGD-programma’s . Daarom organiseren de federaties een leertraject rond Theory of Change.

Er worden twee vormingen gegeven binnen dit leertraject: (1) een kritische lezing rond Theory of Change en (2) een training voor gevorderden. Beide vormingen worden opgedeeld voor ToCs toegespitst op interventies in België en in het Zuiden.

We werken onder begeleiding van Corina Dhaene van Ace-Europe. Een enthousiaste trainer met jarenlange ervaring in ondersteuning van ngo's met hun Theory of Change.

Jij kiest zelf welke dag(en) het meest interessant zijn voor jou.