Gender-inspiratiegids - ngo-federatie

Gender-inspiratiegids

ContactpersoonJoris Willems
23 Jun 2019

Hoe kan je het genderbewustzijn nog meer integreren in jouw organisatie? Lees het in deze Gender-inspiratiegids (gepubliceerd in juni 2019).
Deze gids biedt inspiratie aan organisaties die gender willen integreren in hun activiteiten in België: communicatie-, beleids-, educatie-, bewegingswerk en beurzen.

Deze gids groeide vanuit het GSK België dat ook de drijvende kracht was achter het gendercharter. Voor deze inspiratiegids sloegen 11.11.11, Acodev, CNCD/11.11.11, ngo-federatie en Le monde selon les Femmes de handen in mekaar en legden hun oren te luisteren bij hun leden om te peilen naar de bestaande expertise en leervragen.

Download hier de Gender-inspiratiegids (2019)

Inspiratiegids Genderbewustzijn integreren in de niet-gouvernementele samenwerking
Gender
24 Jun 2019 nl, fr TAGS: Gidsen en praktijkvoorbeelden