Financiële steun voor je verbeterproject? Reageer voor 3 april (of 2 oktober) - ngo-federatie

Financiële steun voor je verbeterproject? Reageer voor 3 april (of 2 oktober)

Profile picture for user lenni.mertens@ngo-federatie.be
ContactpersoonMertens Lenni
05 Feb 2020

Het kwaliteitsfonds van ngo-federatie, Acodev en Fiabel biedt financiële ondersteuning aan organisaties die zich engageren in een traject voor kwaliteitsverbetering.

Ook dit jaar kan je weer een projectvoorstel indienen bij de federaties. Individuele projecten worden medegefinancierd tot 4.000 euro, collectieve projecten tot 6.000 euro. De deadlines voor indiening zijn 3 april of 2 oktober.
Als je nog een project hebt lopen dat door het kwaliteitsfonds wordt ondersteund, is het wel niet mogelijk om een nieuw projectvoorstel in te dienen. Het kwaliteitsfonds dient ook niét om de reguliere werking van je organisatie te financieren (bv. aankoop  van een nieuw boekhoudprogramma of de uitbesteding voor het schrijven van een nieuw subsidiedossier).

> Lees meer op onze pagina Ngo's en kwaliteit