Even de weg kwijt? We pasten onze menustructuur aan - ngo-federatie

Menu

Even de weg kwijt? We pasten onze menustructuur aan

Profile picture for user johan.decrom@ngo-federatie.be
ContactpersoonJohan De Crom
18 Feb 2021
News

Om jullie beter te dienen hebben we de menustructuur van onze website aangepast. Regelmatige bezoekers kunnen daarom het noorden even kwijt zijn. We wijzen u de weg naar de meest actuele pagina's. 

In het hoofd van de ngo gestapt

We hebben ons met de nieuwe structuur proberen in te beelden hoe je als ngo je informatie zoekt. We denken dat je antwoorden of oplossingen zoekt voor de werking van jouw concrete ngo. We hebben de pagina's daarom 'vraaggestuurd' gemaakt. Thema's die passen onder het dagelijks beheer van je ngo zoals een erkenning aanvragen, een programma indienen, je werking evalueren of personeel en middelen verzamelen om je projecten uit te voeren, vind je onder 'je ngo beheren'. 

Onder 'je ngo versterken' staan de thema's waarmee je dat dagelijks bestuur nog overstijgt. Je verbetert de kwaliteit van je werking of werkt aan een integere en transparante organisatie en je bereidt de toekomst mee voor in ons Toekomsttraject. Hier loop je 'the extra mile'.

Onder Beleid & Belangenbehartiging vind je wetgeving en KB en de beleidsdocumenten van de minister van Ontwikkelingssamenwerking. Je ziet er ook hoe ngo-federatie met die overheid in overleg gaat en hoe ngo's politiek vertegenwoordigd worden. 

Met deze structuur verlaten we de vroegere, meer vormelijke opdeling in 'Regelgeving DGD' en 'Onze ondersteuning'. Die opdeling werd moeilijk door te trekken omdat veel van onze ondersteuning precies gaat over in orde zijn met de regelgeving. Dat zorgt ervoor dat informatie dubbel kwam te staan. Daarom kiezen we nu voor een thematische indeling. 

  

Belangrijkste pagina's van het moment

Om het je nu even makkelijk te maken, kan je hier de pagina's aanklikken die op dit moment door jullie het meest worden bezocht: 

Website by MINSKY