EFQM 2020: welke opleiding wens je? - ngo-federatie

EFQM 2020: welke opleiding wens je?

Profile picture for user lenni.mertens@ngo-federatie.be
ContactpersoonMertens Lenni
28 Apr 2020

De voorbije weken kondigden we al aan dat we samen met Bbest (nationale partner van EFQM in de Benelux) een opleidingsaanbod over het nieuwe EFQM-model aan het voorbereiden zijn, op maat van onze sector. We stellen dat aanbod echter graag af op jullie behoeften. We vragen daarom om jullie voorkeur voor het type opleiding en de periode hieronder aan te geven. Als er onvoldoende respons is, zullen de opleidingen niet doorgaan.

Voor welke organisatie werk je?
In welke EFQM-opleiding heb je interesse?
Welke periode past je het best om die opleiding te volgen?

Statusbericht

Bij ngo-federatie worden jouw persoonlijke gegevens op een correcte en eerlijke manier behandeld. Net zoals we zelf willen dat onze gegevens behandeld worden.
Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.ngo-federatie.be/privacy. Daar staan o.a. jouw rechten opgesomd.
Heb je vragen of klachten hierover: webmaster@ngo-federatie.be | 02/536.19.31 | Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel