Do's and don'ts events ngo-federatie - ngo-federatie

Do's and don'ts events ngo-federatie

Contactpersoonjonas.raeymaek…
01 Nov 2018

Ngo-federatie organiseert veel vormingen en andere events. Daarom is het handig om enkele afspraken op een rij te zetten. Als je inschrijft voor een event, ga je akkoord met deze afspraken.

Praktisch

De meeste vormingen gaan door in de gebouwen van 11.11.11 - Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel.

> Klik hier voor een routebeschrijving.

• Alle vormingen zijn gratis, tenzij anders vermeld.
  • Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan je altijd terecht bij maggy.jacobs@ngo-federatie.be, 02 536 19 26 of bij de contactpersoon van de vorming.
  • Er staat bij elk evenement in onze kalender vermeld of de vorming toegankelijk is voor onze leden of ook voor derden.
  • Respecteer het begin- en einduur van een vorming. Er kan altijd iets voorvallen, maar een vorming waar elk kwartier iemand binnen of buiten loopt, is heel vervelend voor de lesgever. We geven het telkens aan als er een verschil is tussen onthaal (vaak een half uurtje vroeger) en start van de vorming.

Inschrijven = deelnemen

Kan je er toch niet geraken?

• Zorg dan voor een vervanger in jouw eigen organisatie.
  • Laat ons zo snel mogelijk weten dat er niemand komt. Je kan er iemand op de wachtlijst gelukkig mee maken.
  • Annuleren kan via maggy.jacobs@ngo-federatie.be of via de contactpersoon van de vorming.
  • Vormingen met een kostprijs zijn altijd te betalen als je minder dan 24u op voorhand annuleert. Als de vorming een kostprijs heeft, staat dat altijd vermeld in onze kalender.
  • Vormingen of coaching die op maat worden voorbereid voor jouw organisatie, zijn meestal gratis. Maar annuleer je toch minder dan 1 week voor de start van de activiteit, dan factureren wij onze gemaakte kosten door aan jouw organisatie.
  • Niet opdagen wordt gezien als annuleren minder dan 24u voor de start.

Attesten

• Afhankelijk van het type vorming, krijgen de deelnemers een attest van deelname op het einde van de vorming.
  • We geven geen attesten aan deelnemers die helemaal niet zijn komen opdagen of die meer dan de helft van de vorming gemist hebben.