De nieuwe GSK-lijst voor 2022-2026 is goedgekeurd - ngo-federatie

De nieuwe GSK-lijst voor 2022-2026 is goedgekeurd

Profile picture for user lenni.mertens@ngo-federatie.be
ContactpersoonMertens Lenni
26 Aug 2020

De raden van bestuur van de drie federaties hebben de nieuwe GSK-lijst voor de periode 2022-2026 goedgekeurd, met 4 thematische en 26 geografische GSK’s.

Deze lijst moet niet meer goedgekeurd worden door de minister en is dus meteen definitief.

De federaties openen nu de inschrijvingslijsten; alle ANGS worden uitgenodigd om zich als deelnemer of als observator te registreren voor één of meerdere GSK’s. Opgelet, toetreding tot de nieuwe thematische GSK’s vereist een voorafgaande dialoog met de actoren die de intentie voor een thematisch GSK voorlegden aan de minister. De inschrijvingen zullen op dinsdag 15 september afgesloten worden.

We moedigen de GSK-groepen die zo gevormd worden, aan om onderling zo snel mogelijk een hoofdredacteur aan te duiden die het redactieproces in goede banen zal leiden. De verantwoordelijkheden van de hoofdredacteur, van deelnemers en observatoren kan je terugvinden in het vademecum, hét referentiedocument voor het hele redactieproces.

GSK