Bouw mee aan onze 11 werven voor de toekomst! - ngo-federatie

Bouw mee aan onze 11 werven voor de toekomst!

ContactpersoonThewissen Femmy
25 Oct 2019

Uit de input voor ons Toekomsttraject 2030 haalden we 11 werven voor de toekomst.
Jij kan die mee verder uitwerken.

Wil je partnerschappen aangaan met de private sector? Zijn jullie van plan jullie organisatiemodel te herdenken? Of zoek je net naar nieuwe handvaten om rond machtsdynamieken in je partnerrelatie te werken? Het zijn typische vragen waar de ngo’s vandaag voor staan.

De belangrijkste kwesties hebben we vertaald naar 11 werven. Daarmee willen we innovatie stimuleren en praktische handvaten ontwikkelen.

> Ontdek hier onze 11 werven voor de toekomst

Per werf vind je een korte schets van de context en een aantal mogelijke pistes om hiermee aan de slag te gaan.

Doe jij mee?

We zoeken een coalitie per werf: 4 à 5 organisaties die samen werken aan een relevante invulling van het thema. In een coalitie werk je samen met andere ngo's aan jullie vragen. Vanuit ngo-federatie geven wij je alle nodige steun, zowel financieel als organisatorisch.

> Geef door aan Femmy aan welke werf jij wil meewerken.