Bevraging over nood aan ondersteuning bij programmaformat - ngo-federatie

Menu

Bevraging over nood aan ondersteuning bij programmaformat

Profile picture for user arnout.justaert@ngo-federatie.be
ContactpersoonArnout Justaert
28 Jan 2021
News

Heb je behoefte aan uitwisselingssessies over het programmaformat? Vul even onze enquête in. 

We hielden eind 2020 infosessies over de structuur en de inhoud van het programmaformat 2022-2026. Nu polsen de federaties graag naar je behoeften aan uitwisselingssessies hierover in de komende maanden. Daarin delen de leden goede praktijken, brengen ze problemen aan en zoeken we samen naar oplossingen.

Dank om in een korte Nederlandstalige bevraging of Franstalige bevraging aan te geven in welke mate je behoefte hebt aan zo'n uitwisselingssessie. De federaties zullen vervolgens één of meer sessies organiseren, afhankelijk van jullie vraag. 

Aarzel niet om intussen je vragen over het programmaformat in ons Google-document te noteren. Die vragen bundelen wij dan, we leggen ze voor aan DGD en formuleren hun antwoorden in een FAQ-nota. Een nieuwe versie daarvan is binnenkort beschikbaar. We houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief. 

Deadlines voor je programma

Voor de indiening van je programma 22-26 moet je je aan bepaalde deadlines houden, alsook voor de jaarlijkse uitvoering van het programma. Print deze handige overzichten af en hang ze boven je bureau. 

Deadlines programma-indiening 22-26
19 Jan 2021 nl
Jaarlijkse deadlines programma-uitvoering
19 Jan 2021 nl
Website by MINSKY