28 november: Workshop 'Mobile Applications' - ngo-federatie

28 november: Workshop 'Mobile Applications'

ContactpersoonJonas Raeymaekers
18 Oct 2019

Op 28 november staat de gratis workshop 'Mobile Applications' in Ontwikkelingssamenwerking op het programma. Die vindt plaats in B-Central, boven het Centraal Station in Brussel.

In deze workshop bekijken we welke handige app's de organisatie van jullie werk kunnen vergemakkelijken. In de context van ontwikkelingssamenwerking, met vaak grote fysieke afstanden tussen mensen, is dit zeer zinvol.

We zijn aanvullend op zoek naar organisaties die al met een bepaalde app succesvol aan de slag zijn gegaan. Zin om die in tien minuten te presenteren op deze workshop? Laat dan iets weten aan communicatiemedewerker Johan De Crom

Deze workshops kaderen in het Digital4Development-programma en worden georganiseerd door ngo-federatie, Close the Gap en Agoria.
Ze zijn op maat gemaakt van organisaties in ontwikkelingssamenwerking. Eerder stonden 'Digital Marketing' en 'Blockchain Opportunities' op het programma.

Mobile Applications

donderdag 28 november 2019

Wat zijn de mogelijkheden van mobiele applicaties en wie kan ze maken? Hoe kunnen ze jou helpen bij de monitoring en evaluatie van programma's? Wat kunnen ze betekenen voor de fondsenwerving?

We tonen voorbeelden uit partnerlanden. Je komt alles te weten over de kosten, kansen, benodigdheden, tijdsinvestering, ...

• donderdag 28 november 2019
  • van 13.30u. tot 16.30u.
  • BeCentral (Google Digital Atelier) - Kantersteen 10, 1000 Brussel
  • Sprekers: Flow Pilots, Google Digital Atelier, …
  • Taal: Engels

Schrijf je meteen in:

Gender
Nodig in het kader van onze rapportage en ons genderbeleid.

Bij welke organisatie werk jij?

Wat is jouw functie binnen de organisatie?

Bij deze inschrijving ga je akkoord met onze spelregels bij evenementen van ngo-federatie. Contactinformatie en een routebeschijving vind je hier.

Statusbericht

Bij ngo-federatie worden jouw persoonlijke gegevens op een correcte en eerlijke manier behandeld. Net zoals we zelf willen dat onze gegevens behandeld worden.
Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.ngo-federatie.be/privacy. Daar staan o.a. jouw rechten opgesomd.
Heb je vragen of klachten hierover: webmaster@ngo-federatie.be | 02/536.19.31 | Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel