Workshop Mobile applications - ngo-federatie

Intern Evenement Publiek toegankelijk

BeCentral (Google Digital Atelier) - Kantersteen 10, 1000 Brussel

Georganiseerd door Close the Gap - Agoria - ngo-federatie

You will learn more about the latest opportunities and key players in mobile application development.

Content

This workshop focuses on the opportunities of mobile applications for NGOs and non-profits.

Examples will be shown that can better assist you in the work in the field, in Monitoring & Evaluation, fundraising, etc.  You will also get a concrete overview of the cost, scope, requirements, timing and key players to put such projects in place.

Speakers:

• Flowpilot
  • Google Digital Atelier
  • ...

Timings:

Thursday 28th of november

• 13:15: Welcome coffee
  • 13:45: Workshop on Mobile applications
  • 15:45: Network snack
  • 16:30: end

Target audience:

• Partner/South department
  • Monitoring & Evaluation
  • Fundraising
  • Communication

Practical:

• Language: English
  • Please register below

This workshop is part of a series: Digital for Development.
The goal is to bring all actors of development together en create and facilitate an eco-system for all stakeholders, existing projects and opportunities using digital in development cooperation.

> More info about the other 2 workshops.

Subscribe below

Gender
Nodig in het kader van onze rapportage en ons genderbeleid.

Bij welke organisatie werk jij?

Wat is jouw functie binnen de organisatie?

Bij deze inschrijving ga je akkoord met onze spelregels bij evenementen van ngo-federatie. Contactinformatie en een routebeschijving vind je hier.

Statusbericht

Bij ngo-federatie worden jouw persoonlijke gegevens op een correcte en eerlijke manier behandeld. Net zoals we zelf willen dat onze gegevens behandeld worden.
Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.ngo-federatie.be/privacy. Daar staan o.a. jouw rechten opgesomd.
Heb je vragen of klachten hierover: webmaster@ngo-federatie.be | 02/536.19.31 | Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel