Workshop: Een versnelling hoger richting goed bestuur - ngo-federatie

Menu

Workshop: Een versnelling hoger richting goed bestuur

Extern Evenement Publiek toegankelijk

Mechelen

Georganiseerd door Verso

Ngo’s die zich willen voorbereiden op de uitdagingen van morgen, doen er goed aan om ook hun bestuurlijke kracht kritisch te bekijken. Verso organiseert samen met haar ledenfederaties en Koning Boudewijnstichting in juni een exclusief event voor bestuurders en directies van sociale ondernemingen.

Wil je de principes van goed bestuur vertalen in je werking? Ben je op zoek naar de juiste ondersteuning hiertoe of zoek je een klankbord om de juiste vragen te stellen? Dan is het acceleratie-event bestuurlijke vernieuwing dé kans om snel wat stappen vooruit te zetten.

Dit event volgt het voorbeeld van een infomarkt. Meer dan twaalf gespecialiseerde ondersteuners op het vlak van goed bestuur stellen hun werking voor. Aansluitend heb je de kans om te speeddaten met deze experten, vragen te stellen over hun aanpak of al reacties te sprokkelen op de vragen waarmee je zit.

Verso organiseert deze praktijkgerichte events in juni in Mechelen en in het najaar in Gent en Hasselt.

Ngo’s die lid zijn van Sociare kunnen zich hiervoor inschrijven. Er zijn slechts 50 plaatsen en het is een goed idee om met twee te komen: bestuurder en directielid.

Website by MINSKY