Workshop digital marketing - ngo-federatie

Workshop digital marketing

Intern Evenement Publiek toegankelijk

Facebook offices Brussels: Wetstraat 13, 1000 Brussel / Rue de la Loi 13, 1000 Bruxelles

Georganiseerd door Close the Gap - Agoria - ngo-federatie

Communication/advertising/media/PR/others responsible in NGOs and non-profits will learn about the latest opportunities and trends in digital marketing (including the latest Facebook tools and others) that are potentially applicable in their field of work. They will also get an overview of some of the key players, tools and trainings available, including some practical info such as cost, scope, requirements, timing to put such projects in place.

You will also get an overview of some of the key players, tools and trainings available, including some practical info such cost, scope, requirements, timing to put such projects in place.

This is the perfect moment to ask all your questions about digital marketing.

Speakers:

• Techsoup/Socialware
  • Emakina

Timings:

Thursday 10th of october

• 9:30: Welcome
  • 10:00: Workshop on Digital Marketing
  • 12:00: Network lunch
  • 13:00: end

Target audience:

• Communications
  • Fundraising
  • Advertising
  • Media/PR
  • Responsibles communication/marketing

Practical:

• Language: English
  • This workshop is full, you can subscribe on a waiting list.

This workshop is part of a series: Digital for Development.
The goal is to bring all actors of development together en create and facilitate an eco-system for all stakeholders, existing projects and opportunities using digital in development cooperation.

> More info about the other 2 workshops.

Register below --> Waiting list

We're very sorry, but this workshop is full. If you subscribe now, you will be on the waiting list.
We will inform you on Tuesday 8th of october.

Gender
Nodig in het kader van onze rapportage en ons genderbeleid.

Bij welke organisatie werk jij?

Wat is jouw functie binnen de organisatie?

Blijf je voor de netwerklunch van 12u tot 13u?

Zoja, welke broodjes mogen wij voorzien?

Bij deze inschrijving ga je akkoord met onze spelregels bij evenementen van ngo-federatie. Contactinformatie en een routebeschijving vind je hier.

Statusbericht

Bij ngo-federatie worden jouw persoonlijke gegevens op een correcte en eerlijke manier behandeld. Net zoals we zelf willen dat onze gegevens behandeld worden.
Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.ngo-federatie.be/privacy. Daar staan o.a. jouw rechten opgesomd.
Heb je vragen of klachten hierover: webmaster@ngo-federatie.be | 02/536.19.31 | Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel

Meer events

Toon