Workshop Blockchain Opportunities - ngo-federatie

Intern Evenement Publiek toegankelijk

Hub Brussels - Charleroisesteenweg 110, 1060 Brussel

Georganiseerd door Close the Gap - Agoria - ngo-federatie

Several speakers will explain and demystify the Blockchain technology. You can explore the potential opportunities in the field of development cooperation.

Content

Several speakers will try to demystify the Blockchain technology. And, by hand of very practical examples, NGO’s and non-profits will learn more about the potential opportunities and applications possible in the field of development cooperation.
Such as tracking, transparency, and accountability. Not only in funding & donations, but also in governance, food & agriculture, healthcare & medicine, environment, identity, and education.

You will get a concrete overview from different actors in the blockchain value-chain to put such projects in place.

Speakers:

• Hub Brussels
  • Settlemint
  • Via Don Bosco

Timings:

Wednesday 10th of october

• 9:30: Welcome
  • 10:00: Workshop on Blockchain opportunities
  • 12:00: Network lunch
  • 13:00: end

Target audience:

• Finance
  • Fundraising
  • Direction / managment

Practical:

• Language: English
  • Please register below

This workshop is part of a series: Digital for Development.
The goal is to bring all actors of development together en create and facilitate an eco-system for all stakeholders, existing projects and opportunities using digital in development cooperation.

> More info about the other 2 workshops.

Register below

Gender
Nodig in het kader van onze rapportage en ons genderbeleid.

Bij welke organisatie werk jij?

Wat is jouw functie binnen de organisatie?

Blijf je voor de netwerklunch van 12u tot 13u?

Zoja, welke broodjes mogen wij voorzien?

Bij deze inschrijving ga je akkoord met onze spelregels bij evenementen van ngo-federatie. Contactinformatie en een routebeschijving vind je hier.

Statusbericht

Bij ngo-federatie worden jouw persoonlijke gegevens op een correcte en eerlijke manier behandeld. Net zoals we zelf willen dat onze gegevens behandeld worden.
Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.ngo-federatie.be/privacy. Daar staan o.a. jouw rechten opgesomd.
Heb je vragen of klachten hierover: webmaster@ngo-federatie.be | 02/536.19.31 | Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel

Meer events

Toon