Visualisatie X-bank: feedbacksessie - ngo-federatie

Acodev, Leopold II-laan 184D, 1180 Bruxelles

13.30u-16.00u

Georganiseerd door Ngo-federatie - Acodev

De visualisatie van X-bank komt stilaan in haar laatste fase terecht. Deze vernieuwde NGO Openbook zal het ruime publiek gegevens van de ngo’s en de federaties tonen over financiën, human resources en projecten (IATI).

We willen onze leden de kans geven om samen een reflectie te maken over de keuzes in deze transparantietool. is de tool werkbaar, zijn de grafieken duidelijk? Maken we de juiste strategische keuzes? Maak mee met ons deze finale beslissingen en schrijf in voor onze feedbacksessie, op 12 maart. De stem van onze leden is belangrijk! We richten ons in het bijzonder op communicatieprofielen en directeurs, maar iedereen is welkom.

Gender
Nodig in het kader van onze rapportage en ons genderbeleid.

Bij welke organisatie werk jij?

Wat is jouw functie binnen de organisatie?

Information message

Bij deze inschrijving ga je akkoord met onze spelregels bij evenementen van ngo-federatie. Contactinformatie en een routebeschijving vind je hier.

Statusbericht

Bij ngo-federatie worden jouw persoonlijke gegevens op een correcte en eerlijke manier behandeld. Net zoals we zelf willen dat onze gegevens behandeld worden.
Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.ngo-federatie.be/privacy. Daar staan o.a. jouw rechten opgesomd.
Heb je vragen of klachten hierover: webmaster@ngo-federatie.be | 02/536.19.31 | Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel

Meer events

Toon