Toekomstwerf multi-stakeholder samenwerking & private sector (digitaal) - ngo-federatie

Toekomstwerf multi-stakeholder samenwerking & private sector (digitaal)

9u30 - 12u30

Georganiseerd door ngo-federatie - Trias - Rikolto

Ngo’s van de toekomst slaan de handen in elkaar, want duurzame maatschappelijke verandering bereik je niet alleen. Om de VN-Agenda 2030 en haar 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) te realiseren ligt er heel wat potentieel in samenwerkingen tussen ngo's en de private sector. Toch blijkt samenwerking in de praktijk niet altijd evident.

In de derde sessie van deze werf focussen we op de praktische kant van samenwerkingen. Hoe begin je eraan? Welke stappen zijn belangrijk? Hoe geef je als organisatie een algemeen beleid rond samenwerken met bedrijven vorm? We wisselen uit met de leden van de toekomstgroep aan de hand van een aantal cases.

Lees hier meer over de werf en over het Toekomsttraject 2030.

Contactpersoon: Sarah