Toekomst2030: Werf "Multi-stakeholder samenwerking & private sector" - ngo-federatie

Toekomst2030: Werf "Multi-stakeholder samenwerking & private sector"

Zaal Beijing, Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel

13h00-16h00

Georganiseerd door ngo-federatie - Trias - Rikolto

Ngo’s van de toekomst slaan de handen in elkaar, want duurzame maatschappelijke verandering bereik je niet alleen. Om de VN-Agenda 2030 en haar 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) te realiseren ligt er heel wat potentieel in samenwerkingen tussen ngo's en de private sector. Toch blijkt samenwerking in de praktijk niet altijd evident.

In deze sessie laten we ons inspireren door de ervaringen van Elke Briers (KBS) en Bart Corijn (The Shift) met samenwerkingen tussen ngo's en de private sector. Daarnaast wisselen de leden met elkaar en de twee gasten uit over geleerde lessen op basis van een aantal reële en fictieve cases die op voorhand werden voorbereid.

Lees hier meer over de werf en over het Toekomsttraject 2030.

Contactpersoon: Sarah

Meer events