Toekomst2030: Werf 'Gelijkwaardig partnerschap' (online) - ngo-federatie

Toekomst2030: Werf 'Gelijkwaardig partnerschap' (online)

9h30-12h00

Georganiseerd door 11.11.11 en ngo-federatie

Samenwerking met partners wereldwijd staat centraal in onze werking. Het is cruciaal dat we deze partnerrelaties op een gelijkwaardige en evenwichtige leest schoeien. Hoe bevorderen we een cultuur van wederzijds respect én inspraak? In welke mate formaliseren we dit evenwicht en bouwen we hiervoor garanties in onze structuren in?

In deze sessie wisselen we uit over tools om de dialoog over machtsverhoudingen aan te gaan, zowel binnen je organisatie als met partners zelf. Heinz Greijn (Partos) komt spreken over de ervaringen van Nederlandse ngo's met de Power Awareness Tool. Sandra Bootsma deelt inzichten vanuit KIYO over ervaringen met hun interne tools om de dialoog met partners aan te gaan.

Lees hier meer over de werf en Toekomst2030.

Contact: Sarah

Meer events