SDG Forum 2020 (Online) - ngo-federatie

- SDG Forum 2020 (Online)

Extern Evenement Publiek toegankelijk

Georganiseerd door sdgs.be

Het SDG-Forum 2020 gaat dit jaar volledig online door.

WAT?

Als eerste multi-stakeholdersforum over de SDG’s in de Benelux betrekt het SDG Forum zoveel mogelijk sectoren en biedt het een breed scala aan workshops, plenaire sessies en paneldebatten aan.

Het SDG Forum wordt georganiseerd door 18 partnerorganisaties die komen uit alle hoeken van de duurzame ontwikkelingssector. Samen willen we unusual suspects met elkaar in contact brengen. Het SDG Forum geeft beleidsmakers, bedrijven, NGO’s en academici de kans elkaar te ontmoeten en SDG-ideeën en oplossingen met elkaar uit te wisselen.

PROGRAMMA?

Plenaire sessies over 5 jaar SDG’s en de tweede SDG-barometer. De SDG barometer van de Antwerp Management School, de Universiteit Antwerpen en UCLouvain brengt de uitvoering van de SDG’s binnen Belgische organisaties in kaart. Gevolgd door een debat met het middenveld en afgelsoten door reacties van ministers.

Een 30-tal workshops rond verschillende thema’s zoals SDG’s en Onderwijs, SDG’s en Financiën, SDG’s na COVID-19, SDG’s en lokale overheden, SDG’s en beleidsrichtlijnen, …

>> bekijk het volledige programma en schrijf je in voor één van de sessies www.sdgforum.be

SDG