Restitutievergadering resultaten longitudinale IATI-enquête - ngo-federatie

- Restitutievergadering resultaten longitudinale IATI-enquête

Intern Evenement Publiek toegankelijk

Zaal Beijing (onder voorbehoud)

9.30u - 11.30u

Georganiseerd door Ngo-federatie - Acodev - Fiabel

We bespreken met de IATI-verantwoordelijken de resultaten van de longitudinale IATI-enquête en zoeken samen naar meer uitleg achter de cijfers.

Schrijf je meteen in

Gender | Genre
Nodig in het kader van onze rapportage en ons genderbeleid.
Nécessaire pour notre rapportage et notre politique de genre.

Bij welke organisatie werk jij?
Pour quelle organisation travaillez-vous?

Wat is jouw functie binnen de organisatie?
Quel est votre travail dans l'organisation?

Information message

Bij deze inschrijving ga je akkoord met onze spelregels bij evenementen van ngo-federatie. Contactinformatie en een routebeschijving vind je hier.

En vous inscrivant, vous acceptez nos règles du jeu lors des événement de la ngo-federatie. Pour notre contact et adresse, cliquez ici.

Statusbericht

Bij ngo-federatie worden jouw persoonlijke gegevens op een correcte en eerlijke manier behandeld. Net zoals we zelf willen dat onze gegevens behandeld worden.
Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.ngo-federatie.be/privacy. Daar staan o.a. jouw rechten opgesomd.
Heb je vragen of klachten hierover: webmaster@ngo-federatie.be | 02/536.19.31 | Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel