Platform M&E - ngo-federatie

Bij ACODEV - Boulevard Leopold II 184D, 1080 Brussel

van 9.30u. tot 12.30u.

Georganiseerd door Ngo-federatie - Acodev - Fiabel

Het platform Monitoring & Evaluatie brengt onze leden samen en biedt ondersteuning op het vlak van Planning, Monitoring & Evaluatie en aanverwante DGD-regelgeving.

Agenda

• 09u30 - 09u45: Presentatie van de federaties over de certificering: overzicht/mapping goede praktijken op basis van de beschikbare zelfevaluaties
  • 09u45 - 10u15: Presentatie van een afgeronde tussentijdse evaluatie (UVCW?)
  • 10u15 - 11u00: Wereldcafé geïnspireerd op de eerste twee presentaties met drie discussiegroepen:
    • Hoe kunnen lessen uit de mid-term evaluaties en goede praktijken opgelijst in certificeringsrapport binnen de sector en binnen de M&E-werkgroep effectief worden uitgewisseld?
    • Welke oplossingen zijn er voor het aanstellen van evaluatoren (gezien de beperkte pool evaluatoren)?
    • Welke verbeterpunten zijn er voor het kwaliteitsportaal en de websites van de federaties om de uitwisseling rond M&E-tools verder te verhogen?
  • 11u00 - 11u15: pauze
  • 11u15 - 11u30: Restitutie en beslissingen wereld café
  • 11u30 - 12u30: Presentatie Olivier Théry (DGD D0 - afdeling resultaten): Nieuwe ‘guiding principles’ OESO rond resultaatgericht beheer’

Schrijf je hieronder in

Statusbericht

Sorry…This form is closed to new submissions.