Platform financiën - ngo-federatie

Zaal Porto Alegre, Vlasfabriekststraat 11, 1060 Brussel

van 9.30 u. tot 13.30 u.

Georganiseerd door Paola Andrea Vallejo Patiño

Het platform Financiën brengt onze leden samen en biedt ondersteuning op vlak van organisatiebeheer en kennisdeling. Alles in het teken van kwalitatief financieel beheer.
We komen een 4 tal keer per jaar samen.

> Meer info lees je hier.

Schrijf je hieronder in.

Gender
Nodig in het kader van onze rapportage en ons genderbeleid.

Bij welke organisatie werk jij?

Wat is jouw functie binnen de organisatie?

Bij deze inschrijving ga je akkoord met onze spelregels bij evenementen van ngo-federatie. Contactinformatie en een routebeschijving vind je hier.

Statusbericht

Bij ngo-federatie worden jouw persoonlijke gegevens op een correcte en eerlijke manier behandeld. Net zoals we zelf willen dat onze gegevens behandeld worden.
Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.ngo-federatie.be/privacy. Daar staan o.a. jouw rechten opgesomd.
Heb je vragen of klachten hierover: webmaster@ngo-federatie.be | 02/536.19.31 | Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel