Peer sessie voorstellingsschema programma 22-26 - ngo-federatie

Peer sessie voorstellingsschema programma 22-26

Intern Evenement Publiek toegankelijk

De Zoom-link wordt je bezorgd na inschrijving.

9.30 u.- 12.30 u.

Georganiseerd door Iseult Kestelyn

Op donderdag 22 april organiseren de federaties een uitwisselingssessie voor de leden over het nieuwe voorstellingsschema voor de programma’s 22-26. Na een bevraging onder onze leden weerhielden we volgende thema's voor deze sessies:

•    B. Identificatie van de outcome
•    II.C.6. Risicoanalyse in verband met de outcome

Je kunt vragen op voorhand doorsturen per mail of ze op de dag zelf meenemen.

De FAQ die we eerder opstelden zal als uitgangspunt worden gebruikt. De focus ligt op uitwisseling van ervaringen tussen de deelnemers en op advies aan elkaar.

Wat budgettabellen betreft, wachten we op verduidelijking van DGD alvorens een uitwisselingssessie te organiseren.

Gender | Genre
Nodig in het kader van onze rapportage en ons genderbeleid.
Nécessaire pour notre rapportage et notre politique de genre.

Bij welke organisatie werk jij?
Pour quelle organisation travaillez-vous?

Wat is jouw functie binnen de organisatie?
Quel est votre travail dans l'organisation?

Information message

Bij deze inschrijving ga je akkoord met onze spelregels bij evenementen van ngo-federatie. Contactinformatie en een routebeschijving vind je hier.

En vous inscrivant, vous acceptez nos règles du jeu lors des événement de la ngo-federatie. Pour notre contact et adresse, cliquez ici.

Statusbericht

Bij ngo-federatie worden jouw persoonlijke gegevens op een correcte en eerlijke manier behandeld. Net zoals we zelf willen dat onze gegevens behandeld worden.
Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.ngo-federatie.be/privacy. Daar staan o.a. jouw rechten opgesomd.
Heb je vragen of klachten hierover: webmaster@ngo-federatie.be | 02/536.19.31 | Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel

Meer events

Toon