Online leerevent over impactevaluaties - ngo-federatie

- Online leerevent over impactevaluaties

Intern Evenement Enkel toegankelijk voor leden

9.00u - 13.00u

Georganiseerd door Acodev - ngo-federatie - Fiabel

Een aantal organisaties nemen in het kader van hun DGD-programma 2017-2021 deel aan een leertraject rond impactevaluaties. Dit traject bestaat uit een baseline-, een midterm- en een eindmeting. Na elke fase organiseren de federaties in samenwerking met de Dienst Bijzondere Evaluatie (DBE) een leerevent om lessen uit dit traject te delen met de sector.

Dit jaar gaat onze aandacht naar lessen en aanbevelingen die organisaties kunnen gebruiken in de planningsfase van hun nieuw programma en de voorbereiding van de evaluatie ervan.

Het programma voorziet 3 parallelle sessies (presentaties en Q&A) waarbij wordt gefocust op de lessen vanuit elke specifieke evaluatie met het betrokken evaluatieteam en NGO’s/institutionele actor en een plenaire sessie waarin deze lessen samengebracht en verder besproken worden met de ganse groep.

Meer informatie over het gedetailleerde programma en de inschrijvingen volgen weldra, maar noteer deze datum alvast in jouw agenda.

Meer events

Toon