Lunch & Learn - Duurzaamheid & LGBT-inclusie: met de SDG's naar een inclusieve werkplek - ngo-federatie

Menu

Lunch & Learn - Duurzaamheid & LGBT-inclusie: met de SDG's naar een inclusieve werkplek

Extern Evenement Publiek toegankelijk

Online

12h30 - 13h30

Georganiseerd door çavaria & FOS

De duurzame ontwikkelingsdoelen, ook bekend als de SDGs, zijn essentieel voor bedrijven. Hetzelfde geldt voor LGBT inclusie. Daarom sloegen çavaria en FOS ngo de handen in elkaar. Ze ontwikkelden de unieke e-learning Duurzaamheid & LGBT inclusie, met de duurzame ontwikkelingsdoelen naar een LGBT inclusieve werkplek.

Deze maakt werkgevers en werknemers wegwijs in de SDGs en seksuele oriëntatie & genderidentiteit. Door in te zoomen op SDG 8, waardig werk voor LGBT personen, toont de e-learning hoe je beide kan combineren. Je vindt er de nodige instrumenten om aan de slag te gaan in Vlaanderen en het buitenland, zoals een stappenplan en casus over Zuid-Afrika. Voor dit laatste werkten ze samen met het South African LGBT+ Management Forum.

Elke laatste donderdag in februari (25/2), maart (25/3) en april (29/4) kan je de e-learning ontdekken via een online Lunch & Learn. Je hoort er één van de partners aan het woord over het belang van de e-learning en kan er terecht met je bedenkingen en vragen. Meer info en inschrijven op cavaria.be.

SDG

Meer events

Toon
Website by MINSKY