Lezing Ico Maly over AltRight - ngo-federatie

Intern Evenement Publiek toegankelijk

12u30 - 14u

Georganiseerd door 11.11.11 en ngo-federatie

De toekomstwerf politieke rol nodigt je uit op een lezing van dr. Ico Maly, Universitair Hoofddocent aan de Universiteit Tilburg.

Ico Maly deelt ons zijn inzichten over Nieuw Rechts, zoals ook neergeschreven in zijn boeken Nieuw Rechts (EPO, 2018) en Hedendaagse Antiverlichting (EPO, 2018).

Hij neemt ons mee in de politieke strategieën die deze wereldwijde stroming hanteert, niet zonder succes. Je herkent vast verschillende strategieën uit de brochure 'Makelaars in verandering' die de werf recent publiceerde.

Deze lezing is bij uitstek relevant voor medewerkers beleid, communicatie en beweging of mobilisatie

Er kwamen heel enthousiaste reacties uit de sector na een eerdere lezing: 'dit moet iedereen in onze sector weten', 'we nemen dit alvast mee in onze ToC-oefening'.

Niet te missen dus!

Voor welke organisatie werk je?
Gender

Statusbericht

Bij ngo-federatie worden jouw persoonlijke gegevens op een correcte en eerlijke manier behandeld. Net zoals we zelf willen dat onze gegevens behandeld worden.
Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.ngo-federatie.be/privacy. Daar staan o.a. jouw rechten opgesomd.
Heb je vragen of klachten hierover: webmaster@ngo-federatie.be | 02/536.19.31 | Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel

Meer events

Toon