Leerbijeenkomst GSK: presentatie aanbevelingen en feedback - ngo-federatie

Leerbijeenkomst GSK: presentatie aanbevelingen en feedback

Intern Evenement Publiek toegankelijk

Gebouwen 11.11.11 (Vlasfabriekstraat 11 in 1060 Sint-Gillis), zaal Porto Alegre - op het gelijkvloers

Van 9.30u tot 12.00u

Georganiseerd door Ngo-federatie - Acodev

Op 10 december nodigen de GSK-evaluatoren je uit op een leerbijeenkomst voor alle CMO en IA. Je krijgt er de resultaten van hun onderzoek gepresenteerd en wordt uitgenodigd om feedback en aanvullingen te geven. Het eindrapport volgt in januari 2020.

Le rapport final de l'évaluation CSC devrait être remis en janvier 2020.Avant que les évaluateurs de l'évaluation CSC ne passent finalement en mode écrit, ils organisent (en coopération avec les fédérations) une autre session d'apprentissage pour toutes les OSC et AI intéressées par les résultats de cette évaluation CSC (tant les référents que les participants au CSC). Il y a moyen de donner du feedback ce 10 décembre.

DEZE WORKSHOP IS VOLZET / CE WORKSHOP EST COMPLET