Kritische lezing Theory of Change – Zuiden (wachtlijst) - ngo-federatie

Kritische lezing Theory of Change – Zuiden (wachtlijst)

Intern Evenement Enkel toegankelijk voor leden

Bij ngo-federatie - Vlasfabriekstraat 11, 160 Brussel

Van 9.30u. tot 16..30u.

Georganiseerd door Karolien Burvenich

Je gaat onder begeleiding en door middel van peerreview aan de slag met je eigen ToC en die van collega-organisaties. Ideaal als je bezig bent met een herziening van je ToC, of net om deze van onder het stof uit te halen en te onderzoeken wat er sterk en minder sterk aan is.

OPGELET: Deze training is volzet, je kan je wel inschrijven op de wachtlijst.

Voor wie

• Medewerkers die betrokken zijn bij het opstellen van hun Theory of Change of die meer inzicht willen verwerven in de sterktes en verbeterpunten van hun Theory of Change voor interventies in het Zuiden.
  • M&E- medewerkers en Zuid-medewerkers

Inhoud

Theory of Chance is een nuttige tool om strategisch aan de slag te gaan bij het formuleren, monitoren en evalueren van je programma’s en projecten. Bovendien is de Theory of Change een verplicht onderdeel in de huidige DGD-programma’s . Daarom organiseren de federaties een leertraject rond Theory of Change.

Deze vorming spitst zich toe op interventies in het Zuiden. Onder begeleiding van een expert gaan jullie aan de hand van een kader jullie eigen Theory of Change analyseren én die van collega-organisaties. Op het einde van de dag stappen jullie buiten met:

•  de sterktes en verbeterpunten van je eigen Theory of Change
  •  algemene lessen voor het opstellen van een kwalitatief sterke Theory of Change

Meer informatie en een gedetailleerd programma sturen we via e-mail naar de ingeschrevenen.

Data:

Er worden twee vormingen gegeven binnen dit leertraject: (1) een kritische lezing rond Theory of Change en (2) een training voor gevorderden. Beide vormingen worden (bij voldoende inschrijvingen) opgedeeld voor ToCs toegespitst op interventies in België en in het Zuiden.

Jij kiest zelf welke dag(en) het meest interessant zijn voor jou.

Telkens van 9.30u. tot 16.30u.

Locatie:

Bij ngo-federatie - Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel

Taal:

Nederlands, maar deze vormingen vinden ook in het Frans plaats via ACODEV.

Bij vragen contacteer je karolien.burvenich@ngo-federatie.be

Schrijf je hieronder in

OPGELET: Deze training is volzet. Je kan je hieronder inschrijven op de wachtlijst.

We houden je dan op de hoogte als er annulaties zijn, of voor een eventuele extra vorming.

Gender
Nodig in het kader van onze rapportage en ons genderbeleid.

Bij welke organisatie werk jij?

Wat is jouw functie binnen de organisatie?

Bij deze inschrijving ga je akkoord met onze spelregels bij evenementen van ngo-federatie. Contactinformatie en een routebeschijving vind je hier.

Statusbericht

Bij ngo-federatie worden jouw persoonlijke gegevens op een correcte en eerlijke manier behandeld. Net zoals we zelf willen dat onze gegevens behandeld worden.
Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.ngo-federatie.be/privacy. Daar staan o.a. jouw rechten opgesomd.
Heb je vragen of klachten hierover: webmaster@ngo-federatie.be | 02/536.19.31 | Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel