Korte informatiesessie over (nieuwe) thematische GSK 2022-2026 - ngo-federatie

- Korte informatiesessie over (nieuwe) thematische GSK 2022-2026

Intern Evenement Enkel toegankelijk voor leden
GSK

Gebouwen van 11.11.11 (Vlasfabriekstraat 11, 1060 Sint-Gillis) > Zaal Kyoto op het gelijkvloers

Ontvangst met koffie en koffiekoeken om 9.00 uur

We beginnen met de infosessie om 9.30 uur en voorzien om te eindigen om 11.30 u.

Georganiseerd door Ngo-federatie - Acodev

Momenteel bestaat er één thematisch GSK rond Waardig Werk en dit blijft ook bestaan in de toekomst. De GSK-evaluatie die momenteel lopende is in opdracht van de federaties, zal een antwoord geven op de vraag wat de voor- en nadelen zijn van een geografisch GSK (= landen-GSK) en een thematisch GSK.

Wat staat op het programma?

Het antwoord op de vraag of nieuwe thematische GSK een goede keuze zijn, zal er zwart op wit pas liggen eind november (resultaat GSK-evaluatie). Voor iedereen die nu al met wilde ideeën over nieuwe thematische GSK's rondloopt, organiseren de secretariaatsmedewerkers van ACODEV en ngo-federatie een korte informatiesessie. Het is de bedoeling dat we de (gedeeltelijke) informatie waarover wij beschikken, delen met iedereen die geïnteresseerd is.

Ter herinnering:

• Er is een verbindingscomité in het leven geroepen dat de link maakt tussen de drie federaties en zich buigt over de reductie van de lijst van 33 GSK naar 30 GSK. Meer details over dat proces vind je hier.
  • Het verbindingscomité vergadert voor de eerste keer op 7 november 2019 en neemt de tijd tot februari 2020 om een voorstel van nieuwe lijst aan de raden van bestuur over te maken.

Praktisch

Je bent welkom vanaf 9 uur. Voor wie dit onderaan in het inschrijvingsformulier aangeeft, voorzien wij koffiekoeken bij de koffie. Koffie & thee voorzien we voor iedereen die komt ;-)

We starten met het inhoudelijke gedeelte van de informatiesessie om 9.30 uur stipt en voorzien maximaal 2 uur om een aantal puzzelstukken met betrekking tot de nieuwe GSK-lijst te presenteren en om samen met jullie uit te wisselen over mogelijke toekomstscenario's.

Einde is dus voorzien om 11.30 uur.

Weet dat je (vooraf of nadien) ook altijd beroep kan doen op Heleen (heleen.neirynck@ngo-federatie.be) of Etienne (edl@acodev.be) om mee te helpen nadenken over mogelijk scenario’s voor thematische GSK.

Schrijf je hieronder in

Statusbericht

Sorry…This form is closed to new submissions.
GSK

Meer events