Hoe maak je je organisatie wendbaar? - ngo-federatie

Hoe maak je je organisatie wendbaar?

Intern Evenement Publiek toegankelijk

10h-11h30

Georganiseerd door ngo-federatie

In opdracht van ngo-federatie hebben consultants van iPropeller - twee experts op vlak van wendbare organisaties - een onderzoek uitgevoerd voor de toekomstwerf 'wendbare organisaties'. Op basis van inzichten uit de literatuur, gesprekken met verschillende ngo's en professionele ervaring, is een niet-exhaustieve set van 10 concrete methoden en praktijken gedefinieerd om de wendbaarheid van een organisatie te verbeteren.

Het onderzoeksrapport is hieronder beschikbaar en op 20 april zal dit worden voorgesteld via zoom.

Schrijf je in via het formulier hieronder. Tot dan!

Gender | Genre
Nodig in het kader van onze rapportage en ons genderbeleid.
Nécessaire pour notre rapportage et notre politique de genre.

Bij welke organisatie werk jij?
Pour quelle organisation travaillez-vous?

Wat is jouw functie binnen de organisatie?
Quel est votre travail dans l'organisation?

Information message

Bij deze inschrijving ga je akkoord met onze spelregels bij evenementen van ngo-federatie. Contactinformatie en een routebeschijving vind je hier.

En vous inscrivant, vous acceptez nos règles du jeu lors des événement de la ngo-federatie. Pour notre contact et adresse, cliquez ici.

Statusbericht

Bij ngo-federatie worden jouw persoonlijke gegevens op een correcte en eerlijke manier behandeld. Net zoals we zelf willen dat onze gegevens behandeld worden.
Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.ngo-federatie.be/privacy. Daar staan o.a. jouw rechten opgesomd.
Heb je vragen of klachten hierover: webmaster@ngo-federatie.be | 02/536.19.31 | Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel

Meer events

Toon