GLOBAL 2020 - Internationale conferentie over wereldburgerschapseducatie - ngo-federatie

GLOBAL 2020 - Internationale conferentie over wereldburgerschapseducatie

Extern Evenement Publiek toegankelijk

BluePoint Brussels, 80 Bd A. Reyers Ln, 1030 Brussels

9u-17u

Georganiseerd door Enabel & Global Education Network Europe

De Internationale Conferentie ‘GLOBAL’ plaatst wereldburgerschap centraal binnen het onderwijs en het bredere educatieve landschap en roept op tot meer steun en samenwerking rond wereldburgerschapseducatie in België, Europa en wereldwijd. Daarnaast benadrukken we het belang van wereldburgerschapseducatie
om de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) te bereiken tegen 2030.

GLOBAL wordt georganiseerd door Kruit | Annoncer la Couleur, het federale programma voor wereldburgerschapseducatie en door het Europese netwerk GENE (Global Education Network Europe).

De internationale conferentie brengt verschillende actoren samen, zoals onderwijsprofessionals, docenten lerarenopleiding, beleidsmakers, medewerkers uit onderwijskoepels en -netten, NGO’s, universiteiten en onderzoeksinstellingen en internationale organisaties zoals UNESCO en OESO.

Meer info.