Algemene Vergadering - ngo-federatie

via Zoom

11.00 u. - 13.00 u.

Georganiseerd door Arnout Justaert

De volgende Algemene Vergadering van ngo-federatie vindt plaats op donderdag 11 juni 2020 van 11u00 tot 13u00. Gezien de omstandigheden zal deze algemene vergadering online georganiseerd worden.

De agenda en de documenten zijn, eens ingelogd, beschikbaar op onze website: https://www.ngo-federatie.be/nl/over-ngo-federatie-bestuur-en-structuur/algemene-vergadering. Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via dit inschrijvingsformulier of een volmacht te bezorgen indien uw organisatie niet vertegenwoordigd kan zijn.

Schrijf je hieronder in

Gender
Nodig in het kader van onze rapportage en ons genderbeleid.

Bij welke organisatie werk jij?

Wat is jouw functie binnen de organisatie?

Information message

Bij deze inschrijving ga je akkoord met onze spelregels bij evenementen van ngo-federatie. Contactinformatie en een routebeschijving vind je hier.

Statusbericht

Bij ngo-federatie worden jouw persoonlijke gegevens op een correcte en eerlijke manier behandeld. Net zoals we zelf willen dat onze gegevens behandeld worden.
Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.ngo-federatie.be/privacy. Daar staan o.a. jouw rechten opgesomd.
Heb je vragen of klachten hierover: webmaster@ngo-federatie.be | 02/536.19.31 | Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel

Meer events

Toon