Algemene Vergadering - ngo-federatie

online via Zoom

9 u.30 - 12 u.

Georganiseerd door ngo-federatie

De volgende Algemene Vergadering van ngo-federatie vindt plaats op donderdag 17 december 2020 van 9.30 uur tot 12 uur. Gezien de omstandigheden zal deze algemene vergadering online georganiseerd worden.

De agenda en de documenten zijn, eens ingelogd, beschikbaar op onze website: https://www.ngo-federatie.be/nl/over-ngo-federatie-bestuur-en-structuur/algemene-vergadering. Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via dit inschrijvingsformulier of een volmacht te bezorgen indien uw organisatie niet vertegenwoordigd kan zijn.

Schrijf je hier in

Voor welke organisatie werk je?
Gender

Statusbericht

Bij ngo-federatie worden jouw persoonlijke gegevens op een correcte en eerlijke manier behandeld. Net zoals we zelf willen dat onze gegevens behandeld worden.
Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.ngo-federatie.be/privacy. Daar staan o.a. jouw rechten opgesomd.
Heb je vragen of klachten hierover: webmaster@ngo-federatie.be | 02/536.19.31 | Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel