AFGELAST - Pitch Tour - The COMMunity - ngo-federatie

ngo-federatie / 11.11.11., Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel, Zaal Kyoto

van 13.30u tot 16.00u

Georganiseerd door 11.11.11 en ngo-federatie

Communicatiemedewerkers in de ngo-sector hebben iets gemeen: ze werken meestal alleen en met weinig middelen. Maar onder ons zit genoeg ervaring en talent, dus halen we de mosterd bij elkaar! Op donderdag 2 april houden ngo-federatie en 11.11.11. een Pitch Tour voor communicatiemedewerkers, met onze collegagroep The COMMunity. (DEZE VORMING IS AFGELAST DOOR CORONA-MAATREGELEN)

Hoe gaat dat in z’n werk?

• Tijdens een eerste workshop, op 2 april, doen we een Pitch Tour. Enkele ngo’s die dat wensen, brengen een presentatie waarin ze de eigenheid van hun organisatie en de communicatieve uitdagingen voor de nabije en/of verdere toekomst schetsen. Ze brengen een issue naar voor. Dat kan echt vanalles zijn: een nieuwe naam nodig, meer bereik van een bepaalde doelgroep, een campagne uitwerken, de website verfrissen, enzovoort.
  • De andere deelnemers geven ter plekke hun eerste reflecties en tips vanuit hun eigen ervaring of kennis.
  • We capteren dan aan het eind van die eerste workshop wat de hoogste noden zijn in deze COMMunity.

En dan?

11.11.11. en ngo-federatie werken dan een verder programma uit op basis van die input. We bouwen workshops rond specifieke thema’s. Soms zullen we de antwoorden niet ver moeten zoeken: misschien zitten er op deze thema’s wel experten onder ons! Misschien voel je je geroepen om zelf een workshop te geven. En we kunnen ook altijd een externe spreker uitnodigen.

Praktisch

Adres: 11.11.11., Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel, Zaal Kyoto (meld je aan bij het onthaal)

Uren: van 13.30u tot 16.00u

Voorbereiding

We willen graag weten wie op 2 april een communicatie-issue wil voorleggen aan de rest van de groep. Beantwoord daarom als je komt, even onderstaande vragen (bij de inschrijving). Die verbinden je nergens toe, maar wie dat wenst kan op 2 april zijn communicatie-issue dan al kort 'pitchen' binnen The COMMunity. Van de anderen weten we graag wat er leeft.

Schrijf je in (en beantwoord enkele vragen)

Meer events

Toon