Schrijf je in: Lezing over integriteit - ngo-federatie

Menu

Schrijf je in: Lezing over integriteit

ContactpersoonEric Kint
16 Nov 2018
News

Safeguarding: hoe beschermen we de meest kwetsbare personen?

De vroegere HR directeur van Oxfam International, René Bujard, geeft op 6 december een interactieve lezing over safeguarding in jouw organisatie.

We hebben de Zwitser René Bujard kunnen overtuigen om zijn reis naar de UK af te leiden met een stop in Brussel. Op 6 december, van 18:30 u tot 20:30 u, geeft hij een interactieve lezing over één van de sleutelelementen in integriteit. We hebben het over de safeguarding of bescherming van personen, meer bepaald kwetsbare personen. Zo kan je misbruik voorkomen en je eigen organisatie beschermen.

René Bujard stelt dat de #MeToo beweging gestart is, en dat niets dit nog zal tegenhouden. Wat betekent dit voor ons als werkgevers? Terwijl gerenommeerde werkgevers om de verkeerde redenen het nieuws halen, denk jij: dit kan mij niet overkomen? Hoe kan je er zeker van zijn dat we niet #UsToo zullen worden? En hoe verhoudt dit zich tot onze inspanningen op het gebied van integriteit?

 

Praktische informatie

  • René, die meerdere talen spreekt, spreekt op deze conferentie in het Frans. De PowerPoint presentatie is in het Engels. Vragen kunnen zowel in het Frans als in het Engels gesteld worden.
  • Doelgroepen: integriteitsmanagers en directeurs.
  • Donderdag 6 december van 18u30 tot 20u30.
  • Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel.
  • Gratis deelname, maar verplichte inschrijving.

Inscrivez-vous - Schrijf je hier in

Statusbericht

Sorry…This form is closed to new submissions.
Website by MINSKY