Maak een persoonlijke account - ngo-federatie

Maak een persoonlijke account

ContactpersoonJonas Raeymaekers
05 Dec 2018

Op de nieuwe website staat bijna alle informatie publiek toegankelijk (voor het paswoord). Maar ngo-federatie is en blijft een ledenorganisatie. Daarom zijn sommige alinea's of documenten enkel toegankelijk voor onze leden.

Wil jij toegang tot die informatie? Maak dan een persoonlijk account aan.

Hoe maak ik een account?

1. Klik hier of rechtsboven op het login-symbool
  2. Klik op 'account aanvragen'
  3. Vul jouw e-mailadres* en jouw naam in.
  4. Klik op de groene knop 'account aanvragen'.

Ngo-federatie bekijkt eerst of jij inderdaad werkt voor één van onze lidorganisaties. Zoja, dan keuren we jouw account goed. We doen ons best om dit dezelfde werkdag te doen.

Na onze goedkeuring krijg je een e-mail om jouw wachtwoord in te stellen. Deze e-mail komt soms in de spam (of ongewenste e-mail) terecht.

Vanaf dan kan je altijd inloggen met jouw zelf gekozen accountnaam en wachtwoord. Veel plezier op onze website.

* We aanvaarden enkel professionele e-mailadressen. Zo weten we zeker dat je werkt voor een lidorganisatie van ons.

Werkt het niet?

Laat het ons zeker weten:

Klik rechtsboven om een account aan te vragen.