Evaluatie van Ontwikkelingseducatie (DBE): voorstel management respons - ngo-federatie

Evaluatie van Ontwikkelingseducatie (DBE): voorstel management respons

ContactpersoonFemmy Thewissen
28 Nov 2018

DBE (Dienst Bijzondere Evaluatie) maakte een evaluatie over Ontwikkelingseducatie. Daarop verwachten zij nu een management respons van ons. Dit betekent dat we antwoorden op de verschillende aanbevelingen uit het eindverslag. Daarnaast geven we aan in de management respons hoe en in welke mate we hiermee aan de slag gaan (als sector of individueel).

Een eerste versie van deze management respons werd uitgewerkt met een groep van enkele leden die de evaluatie vanaf het begin met de twee secretariaten hebben gevolgd (ad hoc groep evaluatie OE).

Graag geven we zo veel mogelijk leden de kans om feedback te leveren op dit voorstel van management respons. Je kan jouw feedback tegen uiterlijk 3 januari 2019 mailen naar femmy.thewissen@ngo-federatie.be.

We vragen je om met zo concreet mogelijke voorstellen tot wijziging of aanvulling te komen. Stuur je opmerkingen door via track changes of commentaren op dit document.

Deze management respons wordt in februari 2019 ter goedkeuring voorgelegd aan de Raden van Bestuur van ngo-federatie en ACODEV. Vervolgens wordt de goedgekeurde MR overgemaakt aan de dienst Bijzondere Evaluatie voor publicatie op de website van de DBE.

Bedankt voor jullie feedback!

Voorstel management respons van de federaties op Evaluatie Ontwikkelingseducatie (DBE)
28 Nov 2018 nl TAGS: Ontwikkelingseducatie