Doe mee met het toekomsttraject 2030! - ngo-federatie

Doe mee met het toekomsttraject 2030!

ContactpersoonFemmy Thewissen
22 Jan 2019

Ngo-federatie werkt aan een toekomsttraject 2030.
Lees er alles over op onze website.

Geef mee input

In de tijdslijn hieronder zie je dat we op verschillende momenten input uit de sector verzamelen.

Dit kan op meerdere manieren:

1. reageer op tussentijdse resultaten;
  2. door deel te nemen aan de bevraging;
  3. door interne reflectie-oefeningen van jouw organisatie te delen;
  4. door een goed idee of goede praktijk te pitchen op één van de 4 verdiepende ateliers.

Wil je actief deelnemen aan dit traject of dit van dichtbij opvolgen? Stuur dan zeker jouw contactgegevens naar Femmy. We houden je dan op de hoogte over de verschillende stappen in het traject en laten weten hoe je input kan leveren. We willen graag uiteenlopende stemmen betrekken in dit traject (jong en oud, medewerkers in het Zuiden en op het hoofdkantoor, verschillende functieprofielen…).

Tijdslijn toekomsttraject 2030

We vragen op verschillende momenten input vanuit de sector.

Strategische reflectie oefeningen

Er gebeuren binnen de verschillende individuele organisaties ook tal van strategische reflectie oefeningen.

Wil je de resultaten en/of inzichten van een interne reflectie-oefening graag delen met de sector? Stuur ons wat meer informatie over het proces dat jullie gelopen hebben/lopen, de centrale vragen en doelstellingen van de oefeningen of gewoon het resultaat van die oefening. Zo integreren wij jullie inzichten ook in onze sector oefening.
Op basis van de reacties die we krijgen, kijken we hoe we deze kunnen delen met de sector (extra sessie, tijdens de verdiepende ateliers, …).

Heb je andere relevante informatie liggen waarvan je denkt dat die nuttig is voor het traject? Laat het ons zeker weten.

Alvast bedankt.