Vorming: Wat betekent de nieuwe vzw-wet voor ngo's? - ngo-federatie

Vorming: Wat betekent de nieuwe vzw-wet voor ngo's?

Intern Evenement Enkel toegankelijk voor leden

van 14u. tot 17u.

Georganiseerd door Eric Kint

Marleen Denef (Impact Advocaten) is vanaf het begin betrokken bij de nieuwe vzw-wetgeving. Ze kent deze materie dus als geen ander.

Ze legt alles uit over de nieuwe wet waaraan alle vzw's moeten voldoen, maar dan concreet toegespitst op ngo's. Op 1 namiddag ben je dus helemaal mee.

De agenda en de locatie volgen zo snel mogelijk.

Schrijf je hieronder in.

Gender
Nodig in het kader van onze rapportage en ons genderbeleid.

Bij welke organisatie werk jij?

Wat is jouw functie binnen de organisatie?

Bij deze inschrijving ga je akkoord met onze spelregels bij evenementen van ngo-federatie. Contactinformatie en een routebeschijving vind je hier.

Statusbericht

Bij ngo-federatie worden jouw persoonlijke gegevens op een correcte en eerlijke manier behandeld. Net zoals we zelf willen dat onze gegevens behandeld worden.
Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.ngo-federatie.be/privacy. Daar staan o.a. jouw rechten opgesomd.
Heb je vragen of klachten hierover: webmaster@ngo-federatie.be | 02/536.19.31 | Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel

Meer events

Toon