Vorming performantiescores en geleerde lessen - ngo-federatie

Vorming performantiescores en geleerde lessen

Intern Evenement Enkel toegankelijk voor leden

Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel

van 09.30 u. tot 12.30 u.

Georganiseerd door Femmy Thewissen

Om je voor te bereiden op de volgende morele verantwoording organiseren we op donderdag 17 januari van 09.30 u. tot 12.30 u. een opfrissingssessie over de performantiescores en geleerde lessen. Er zullen tools gedeeld worden en jullie kunnen uitwisselen over jullie aanpak.

Alle erkende CMO’s dienen jaarlijks te rapporteren (tegen 30 april) aan DGD over de voortgang van hun interventies via de performantiescores en de geleerde lessen. Na een eerste ronde van verantwoording in 2018 is het interessant om goede praktijken onderling te delen in voorbereiding op de morele verantwoording van 2019.

Doelstellingen

• We presenteren de context en verplichtingen van CMO’s op vlak van morele verantwoording;
  • We presenteren tools om performantiescores in te vullen;
  • Onderlinge uitwisseling over de tools die jullie gebruiken;
  • Presentatie en uitwisseling van geleerde lessen.

9u15 Onthaal van de deelnemers
9u30 - 10u Presentatie en opfrissing van de modaliteiten van de morele verantwoording
10u - 11u Voorstelling van gebruikte instrumenten voor het invullen van de performantiescores en onderlinge uitwisseling
  PAUZE
11u15 - 12u15 Presentatie van voorbeelden die worden gebruikt voor het opstellen van geleerde lessen en onderlinge uitwisseling
12u15 - 12u30 Vragen - Antwoorden

Doelgroep

• Deze sessie is bedoeld voor alle medewerkers die betrokken zijn bij de morele verantwoording van de door DGD gefinancierde interventies.

• Taal: Nederlands, maar staat open voor medewerkers van de drie federaties.
  • Bij ngo-federatie - Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel.

Schrijf je in via e-mail aan femmy.thewissen@ngo-federatie.be

We kunnen de sessie annuleren als er niet voldoende inschrijvingen zijn. In het geval dat er te veel vraag zou zijn kan er gevraagd worden om deelname te beperken tot één werknemer per organisatie.

Meer events

Toon