Toekomstatelier: Making sure we can act - ngo-federatie

Van 14.30u. tot 18.00u.

Aansluitend receptie

Georganiseerd door Femmy Thewissen

In het kader van ons toekomsttraject organiseren we 4 ateliers van 13 tot 16 mei.

In dit atelier focussen we op het intern functioneren van ngo’s. Welke uitdagingen zijn er in het heroriënteren van middelen en inspanningen in overeenstemming met het besef dat de wereld voortdurend in beweging is? Dit thema betreft de operationalisering van de implicaties van de onderwerpen die in de eerste drie ateliers aan bod kwamen.

Tijdens het atelier komen volgende vragen aan bod:

Nu onze samenlevingen steeds diverser worden en de focus van onze sector ligt op internationale ontwikkeling, hoe vertalen we dit in de diversiteit van personeel en vrijwilligers?

In welke mate heeft de sector specifieke competenties nodig om in te spelen op nieuwe thematische prioriteiten?

Welke organisatiestructuren helpen ons bij het implementeren en vertalen van de logica van gelijkwaardige partnerschappen met lokale partners die streven naar een gemeenschappelijke agenda?

• 14.30u. – Sessie 1Decentralisering in de praktijk (To be confirmed)
    • 16.00u. – Pauze
    • 16.15u. – Sessie 2: Panelgesprek Wendbare organisaties (To be defined)
    • 18.00u. – Receptie

Schrijf je hieronder in.

Toekomstatelier: Making sure we can act

Gender
    Nodig in het kader van onze rapportage en ons genderbeleid.

Bij welke organisatie werk jij?

Wat is jouw functie binnen de organisatie?

Blijf je napraten tijdens de receptie?
    Wij voorzien graag een drankje om deze 4 ateliers af te sluiten.

Bij deze inschrijving ga je akkoord met onze spelregels bij evenementen van ngo-federatie. Contactinformatie en een routebeschijving vind je hier.

Statusbericht

Bij ngo-federatie worden jouw persoonlijke gegevens op een correcte en eerlijke manier behandeld. Net zoals we zelf willen dat onze gegevens behandeld worden.
    Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.ngo-federatie.be/privacy. Daar staan o.a. jouw rechten opgesomd.
    Heb je vragen of klachten hierover: webmaster@ngo-federatie.be | 02/536.19.31 | Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel

Meer events

Toon