Ondersteuningssessie IATI - ngo-federatie

Zaal Porto Alegre, Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel

9.30 u. tot 12.30 u.

Georganiseerd door Paola Andrea Vallejo Patiño

De federaties organiseren twee ondersteuningssessies om:

• op jouw eigen ritme en met jouw eigen materiaal (bv. laptop) verder te werken van de invoer van jouw gegevens
  • vragen te stellen aan de transparantie-verantwoordelijken van de federaties
  • uit te wisselen met andere collega's

De focus ligt deze keer op vragen over:

• de gegevens van 2017: kwaliteitscontrole, visualisatieproblemen, enz. voor hen die niet naar de ondersteuningssessies van vorig jaar konden komen
  • de gegevens van 2018: nieuwe informatie moet ingevoerd worden in het kader van de morele verantwoording 2018. Deze keer zal het veel minder zwoegen zijn (slechts financiële transacties), maar toch kunnen er vragen zijn.

Voor wie?

Je bent verantwoordelijk voor de invoer van gegevens in IATI en je hebt wat vragen en/of begeleiding nodig.

De sessies zijn open voor zowel Nederlandstalige als Franstalige leden.

Wanneer en waar?

Dinsdag 26 maart 2019: (9.30u – 12.30u) bij ngo-federatie --> Schrijf je hieronder in.

Je hoeft niet tijdens de ganse sessie te blijven.

PS: We organiseren een tweede sessie op Donderdag 4 april 2019 bij ACODEV. Meer info lees je hier.

Het maximum aantal inschrijvingen per sessie is 30 personen. Deelname aan meerdere sessies is alleen mogelijk als er nog plaats is.

Contactpersonen:

Schrijf je hieronder in

Ondersteuningssessie IATI | Sessions d'appui IATI   26/03/2019

Gender | Genre
Nodig in het kader van onze rapportage en ons genderbeleid.
Nécessaire pour notre rapportage et notre politique de genre.

Bij welke organisatie werk jij?
Pour quelle organisation travaillez-vous?

Wat is jouw functie binnen de organisatie?
Quel est votre travail dans l'organisation?

Bij deze inschrijving ga je akkoord met onze spelregels bij evenementen van ngo-federatie. Contactinformatie en een routebeschijving vind je hier.

En vous inscrivant, vous acceptez nos règles du jeu lors des événement de la ngo-federatie. Pour notre contact et adresse, cliquez ici.

Statusbericht

Bij ngo-federatie worden jouw persoonlijke gegevens op een correcte en eerlijke manier behandeld. Net zoals we zelf willen dat onze gegevens behandeld worden.
Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.ngo-federatie.be/privacy. Daar staan o.a. jouw rechten opgesomd.
Heb je vragen of klachten hierover: webmaster@ngo-federatie.be | 02/536.19.31 | Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel

Meer events

Toon