COMMunity: platform communicatie - ngo-federatie

COMMunity: platform communicatie

Intern Evenement Enkel toegankelijk voor leden

In Brussel, we laten nog weten waar precies

van 14u. tot 16u.

Georganiseerd door Ngo-federatie en 11.11.11

In de COMMunity brengen we de communicatiecollega's samen van alle leden van 11.11.11 en ngo-federatie. 3x per jaar komen we samen om bij te leren en uit te wisselen.

Op 4 juni zien we elkaar opnieuw en we hebben een fantastische spreker.

Fons Van Dyck volgt alles wat er beweegt binnen communicatie en marketing over de hele wereld.

Hij komt op dinsdag 4 juni zijn mening geven over: ‘Van vereniging naar beweging’ Hoe maakt strategische communicatie NGO’s opnieuw relevant?

Programma:

• 14u: Fons krijgt een uur om zijn verhaal te vertellen.
  • 15u: Nu is het aan jullie. Wat zijn jullie vragen, ideeën, bedenkingen, …
  • 16u: einde
  • Stuur ons op voorhand al 1 vraag door. Zo kan Fons de presentatie nog interessanter maken. Je kan dat doen op het inschrijvingsformulier of in de facebookgroep.

Schrijf je hieronder in

Gender
Nodig in het kader van onze rapportage en ons genderbeleid.

Bij welke organisatie werk jij?

Wat is jouw functie binnen de organisatie?

Stel hier minstens 1 vraag aan Fons Van Dyck. Zo kan hij zijn presentatie nog interessanter maken.
Je kan jouw vragen ook in onze facebookgroep plaatsen.

Statusbericht

Bij ngo-federatie worden jouw persoonlijke gegevens op een correcte en eerlijke manier behandeld. Net zoals we zelf willen dat onze gegevens behandeld worden.
Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.ngo-federatie.be/privacy. Daar staan o.a. jouw rechten opgesomd.
Heb je vragen of klachten hierover: webmaster@ngo-federatie.be | 02/536.19.31 | Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel

Meer events

Toon