2 ondersteuningssessies IATI: correctie van gegevens publicatie 2017 - ngo-federatie

2 ondersteuningssessies IATI: correctie van gegevens publicatie 2017

Intern Evenement Enkel toegankelijk voor leden

Zaal Beijing, Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel

9.30 u. - 12.30 u.(sessie voormiddag)

Georganiseerd door Paola Andrea Vallejo Patiño

Waarom?

Het is nu 6 maanden geleden dat je de gegevens van jouw organisatie en activiteiten in het IATI-register publiceerde. Omdat dit voor de meesten van jullie een eerste ervaring was, vonden de federaties en DGD een aantal fouten in jullie publicatie.  Geen paniek, we zitten in een leerproces!

De gegevens die jullie invoerden zijn echter reeds publiek toegankelijk (via D-Portal en het IATI-register). Ze worden binnenkort ook gepubliceerd op het nieuwe portaal van DGD en in de nieuwe transparantietool van ACODEV en ngo-federatie. Daarom is het belangrijk dat de gegevens juist zijn. Het IATI-comité heeft een nota geschreven om je te begeleiden bij het corrigeren van je gegevens.

We vragen elke organisatie om tegen het einde van 2018 de nodige correcties aan te brengen. We schatten dat het corrigeren maximum één werkdag per organisatie zal vergen.

Belangrijke opmerking: deze quality check komt naast de acties die moeten ondernomen worden om de visualisatieproblemen van D-portal aan te pakken.

Waar en wanneer ?

In het Nederlands - bij ngo-federatie (zaal Beijing):

• Maandag 10/12: 09.30 u. - 12.30 u.
    OF
  • Maandag 10/12: 13.30 u. - 16.30 u. --> namiddag GEANNULEERD wegens te weinig inschrijvingen.

Schrijf je onderaan in.

In het Frans - bij ACODEV:

Wie ?

IATI-verantwoordelijken van organisaties die begeleiding wensen bij de correctie van de gegevens (quality check en visualisatieproblemen). Het aantal plaatsen is beperkt tot 25 organisaties per sessie en maximaal 2 personen per organisatie (één persoon per organisatie zou in principe voldoende moeten zijn).

Hoe bereid je je voor?

Je brengt mee:

> Schrijf je hieronder in voor de Nederlandse sessies

Statusbericht

Sorry…This form is closed to new submissions.